posjeta

Federalni ministar Mato Jozić u posjeti Gradskoj upravi Zenice

posjeta
06.09.2016.
u 16:32

Federalni ministar pravde Mato Jozić danas se, tijekom radne posjete Gradskoj upravi Zenice i Kazneno-popravnom zavodu zatvorenog tipa u Zenici, sastao sa v.d. gradonačelnikom Zenice Selverom Kelešturom,  direktorom KPZ Zenica Hidajetom Jabadžićem i zamjenikom Ivicom Dujmovićem, sa kojima je razgovarao o planovima izgradnje novog 'trećeg paviljona' u okviru KPZ Zenica.

Radi se o planu značajnog proširenja kapaciteta tog zavoda i njegovim moderniziranim u skladu s europskim standardima.

Gradnjom 'trećeg paviljona' osigurao bi se smještaj za još 240 zatvorenika, a realizacijom projekta u novom paviljonu stvorili bi se uvjeti za zapošljavanje 30 novih zaposlenika svih zanimanja.

Ministar Jozić zatražio je pomoć Gradske uprave Zenice u realizaciji projekta, čijom bi se izgradnjom znatno poboljšali uvjeti boravka osuđenih i uvjeti za rad svih zaposlenih u toj ustanovi.

Gradonačelnik Keleštura podržao je realizaciju projekta i ponudio svaku drugu podršku koju ta lokalna zajednica može pružiti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije