TRAGIČNO

Filipa ubio vozač BMW-a: Pokopat će ga s dresom i kopačkama, a nositi suigrači

03.02.2021.
u 15:00

Za mladim Filipom Radulovićem (19), nogometašem iz Plandišta, koji je prerano izgubio život u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak na putu prema Vršcu, plače cijela Srbija. 

Poruke podrške neutješnim roditeljima stižu sa svih strana. Upravo su oni ubrzo nakon sudara došli na mjesto nesreće i vidjeli stradalog sina, ali nisu ništa mogli napraviti.  Filipu M. (22), također iz Plandišta, koji je u trenutku nesreće bio u automobilu sa sada već pokojnim Filipom su polomljene ruka i noga. Taj je suvozač prijateljima ispričao, kako prenose srpske “Novosti”, da je do nesreće došlo kada je BMV, kojim je upravljao 25-godišnji Vrščanin, pretjecao vozilo i upao u 'škarice'.

- Njih dvojica su išla za Vršac, kada ih je kod Vršačkih ritova pokosio automobil iz suprotnog smjera - rekao je za “Novosti” Bojan Poznić, tajnik  FK Sloge za koju je pokojni Radulović igrao:

- BMV je velikom brzinom pretjecao vozilo i, kada se vratio u svoju traku, proklizao je. Udario je u ogradu mostića, koji se nalazi na tom dijelu puta, odbio se i prešao na suprotnu traku. Radulović je pokušao skretanjem u desno izbjeći nesreću, ali je, ipak, došlo do sudara.

A samo dan ranije, ovaj mladić je odigrao svoju posljednju utakmicu, i to u prvoj postavi seniorske momčadi lokalne Sloge, protiv Budućnosti iz Alibunara.

- Bio je mlad i perspektivan napadač. Stjecajem okolnosti, na toj utakmici, koju smo kao domaćini odigrali u susjednom selu Banatski Sokolac, bio je u prvoj postavi. Odigrao je bez greške, vidjelo se da na njega možemo računati u budućnosti, ali... - sa žaljenjem je rekao Poznić, koji je samo nekoliko sati poslije nesreće bio u domu Filipove neutješne obitelji.

- Velika je tragedija to što se dogodilo - dodao je.

Filip je bio najstariji od troje djece. Imao je mlađu sestru i brata. Prije samo tjedan dana proslavio je 19. rođendan, a bit će sahranjem u srijedu. Roditelji su izrazili želju da u kovčeg spuste njegov dres i kopačke, a da na sprovodu, pored škrinje, idu njegovi suigrači obučeni u klupske trenerke. U FK Slozi kažu da će ispuniti sve njihove zahtjeve, jer znaju koliko je Filip  volio nogomet i svoj klub.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?