Pun optimizma primio je nagradu Večernjakov pečat u kategoriji "Političar godine"

FOTO: Posljednja nagrada i obraćanje Sulejmana Tihića bilo je na Večernjakovu pečatu

tihic_pecat
Foto: Vecernji.ba
1/3
25.09.2014.
u 21:19

I ovo priznanje je dokaz da Bosna i Hercegovina može i mora opstati samo kao država triju jednakopravnih naroda, Hrvata, Srba, Bošnjaka i ostalih - kazao je tada Tihić

U ožujku 2014. godine Sulejman Tihić posljednji put se obratio javnosti na manifestaciji Večernjakov pečat. Ocjenjivački sud dodjelio je Večernjakov pečat u kategoriji "Političar godine" za 2013. godinu upravo Tihiću, na manifestaciji koja je ove godine održana pod motom "Pečat za mir". 

Tihić je, unatoč teškom zdravstvenom stanju, nagradu primio pun optimizma, zahvalivši se Večernjem listu, urednicima i novinarima, te čitateljima Večernjaka, a obratio se i javnosti u dvorani Kosače u Mostaru kao i gledateljima BHT-a koja je izravno prenosila Večernjakov pečat. - I ovo priznanje je dokaz da Bosna i Hercegovina može i mora opstati samo kao država triju jednakopravnih naroda, Hrvata, Srba, Bošnjaka i ostalih - rekao je tada predsjednik SDA Tihić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?