KADA JE DOSADNO...

Fotografije posloženih ormara i smočnica inspirirat će vas da napravite isto tijekom izolacije

Blue Pencil Home
29.03.2020.
u 10:40

Protiv dosade možete čišćenjem - fotografije super posloženih ormara inspirirat će vas da odmah pospremite svoj.

Uborbi protiv dosade tijekom samoizolacije neki se bore čišćenjem i pospremanjem kuće i to do detalja. Na društvenim mrežama osvanule su fotografije ostava, smočnica i ormara koje su ljudi posložili baš kao za fotografiju - savršeno.

Insider.com objavio je te fotografije koje će vas možda inspirirati da napravite isto ovih dana. Brooke Levy i Katie Savage na stranici Blue Pencil Home objavile su fotografiju ormara u kojem su odvojile košulje od majci, suknje od hlača. 

Foto: Blue Pencil Home

Caitlin Sirianni iskoristila je prazne posude da organizira grickalice i slatkiše na police, a odvojila ih je prema vrsti hrane. Posudice su plastične kako bi se bolje vidjele namirnice i kako bi se lakše do njih dolazilo.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Autorica bloga 'The Delicious Life' Sarah Gimhrani pokazala je svoju besprijekorno organiziranu smočnicu punu šarenih konzervi, vrećica, sastojaka i začina.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Jessica Micallef koristila je oznake na kojima je napisala što se nalazi u košari u kupaonici.

Foto: Jessica Micallef

Melissa Groff odvojila je pelene od odjeće i ladici dala novu funkciju. Odjeća je također posložena po boji, pa izgleda još urednije. 

Foto: Melissa Groff

Lucie Fink narezala je hrpu voća i povrća kako bi si što više olakšala pripremu brzih obroka.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Najbolji je ipak jedan bloger koji je vrećice čipsa i razne namirnice stavio na vješalice u ormar kako bi mu sve bilo lakše dostupno.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?