župnik bihaćke Župe

Fra Bono Tomić: Dijelimo radost Uskrsa sa svim građanima Bihaća

22.04.2019.
u 12:42

Gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić i njegovi suradnici danas su povodom Uskrsa posjetili Rimokatolički župni ured Sv. Ante Padovanskog i fra Bonu Tomića. Istaknuto je da se na ovaj način želi simbolično čestitati Uskrs svakom katoliku u gradu na Uni i podsjetiti na vrijednosti zajedničkog življenja i djelovanja.

- Na uskrsni ponedjeljak ću ponoviti da je najvažnije da dijelimo radost Uskrsa sa svim građanima Bihaća i da svi zajedno maksimalno doprinosimo prosperitetu našeg grada. Blagdan svih blagdana je prilika da uživamo u ljudskim vrijednostima, jer je upravo to uz današnje brojne probleme s kojima se suočavamo, najvažnije - rekao je župnik bihaćke Župe fra Bono Tomić.

Gradonačelnik  Fazlić ponovio je kako ovo nisu službene i poslovne posjete, nego blagdanski obilazak prijatelja.

- U Bihaću zajedno slavimo i uživamo u svakom blagdanu. Jednostavno, zajedno živimo i zajedno se radujemo, a posebno se zbližavamo u blagdanskom ambijentu. Ovo je samo prijateljski posjet i prilika da čestitam Uskrs svim mojim dragim sugrađanima katolicima - naglasio je gradonačelnik Fazlić.

Naglašena je uspješna dosadašnja suradnja Gradske uprave Bihać i Župnog ureda Sv. Ante Padovanskog, te najavljena skora realizacija nekoliko planiranih zajedničkih projekata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?