NEPRIHVATLJIVO PONAŠANJE

Francuska protjerala obitelj iz BiH koja je istukla ćerku zbog momka

24.10.2020.
u 15:45

Francuska je protjerala obitelj iz BiH, koja je pretukla i obrijala kćeri kosu, a koja je željela da se uda za Srbina, priopćilo je francusko Ministarstvo unutarnjih poslova.

Ministarstvo je priopćilo da je pet članova obitelji djevojčice u istočnom gradu Bezansonu jutros deportirano u Sarajevo.

"Ovo protjerivanje sa nacionalne teritorije posljedica je neprihvatljivog ponašanja obitelji u kolovozu, naročito premlaćivanja i brijanja djevojke koja je bila zaljubljena u mladog Srbina, osobu druge vjeroispovijedi", pojasnili su iz Ministarstva.

U priopćenju se dodaje da će se o maloljetnoj djevojci brinuti socijalne službe i ona će, kada bude pounoljetna, steći pravo boravka u Francuskoj.

Francuski mediji su u kolovozu izvjestili da je obitelj pretukla sedamnaestogodišnju djevojku, muslimanku iz BiH, te da su je ošišali do glave, jer se željela udati za dvadesetogodišnjeg Srbina.  

 

Komentara 1

SA
Samson99
16:25 24.10.2020.

Divljaci, i nisu nego za Bosnu.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije