SUVREMENA POVIJEST
Povratak na članak

Franjo Tuđman je 
bez ikakve sumnje najoklevetanija osoba u hrvatskoj povijesti

Istaknuti znanstvenik dr. sc. Davor Marijan obogatio je našu historiografiju svojom novom knjigom “Hrvatska 1989.–1992. Rađanje države”. U briljantnom istraživačkom radu ruši brojne tendenciozne tvrdnje o zbivanjima 1990-ih koje su stalnim ponavljanjem postale “općepoznata stvar”

Komentari 1

BO
Bogdan1
21:13 16.09.2017.

Ovaj coravac je ratni zlocinac i kukavicje jaje u takozvanoj borbi za Hrvatsku, juznoslavensku tvorevinu na prostorima Dalmacije, Istre i Panonije. Hrvatska i hrvatstvo su nebuloza zatucanog slavenskoga doseljenickoga puka i danas kada je moguce utvrditi pravi nacionalni identitet putemm DNK analize, jasno je da sva ova juznoslavensko-hrvatska zavjera konacno poprima jasnu sliku teznje doseljenika da se prikaze kao starosjedilac na prostorima na kojima jedva broji 14 stoljeca. Dalmacija, Istra i Panonija su zemlje Ilira, a juzni slaveni moraju traziti svoju suverenost sa svojom slavenskom bracom ...Cesima, Slovacima, Rusima ....

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.