danas dolazi

Generalni tajnik OESS-a Thomas Greminger u dvodnevnom posjetu BiH

20.02.2018.
u 08:11

Generalni tajnik OESS-a Thomas Greminger danas dolazi u dvodnevni posjet Bosni i Hercegovini.

Tijekom posjeta, generalni tajnik OESS-a će se sastati s članovima Predsjedništva BiH, zamjenikom ministra vanjskih poslova BiH, predsjedateljem i drugim zamjenikom predsjedatelja Doma naroda, te drugim zamjenikom predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamenta BiH, kao i predsjednikom Vlade i ministricom obrazovanja Srednjobosanske županije. 

Pored toga, generalni tajnik će posjetiti srednje škole u Vitezu, sastati se s predstavnicima organizacija civilnog društva, te veleposlanicima zemalja članica OESS-a, najavljeno je iz Misije OESS-a u BiH.

Greminger će se obratiti i svim članovima Misije OESS-a u Bosni i Hercegovini, te biti jedan od uvodničara na predstavljanju projektog izvještaja Misije OESS-a u Bosni i Hercegovini pod nazivom “Praćenja procesuiranja predmeta korupcije u BiH: prva procjena”, u okviru projekta “Procjena potreba pravosuđa u procesuiranju korupcije kroz praćenje rada na krivičnim predmetima”, uz podršku Ureda za borbu protiv međunarodne trgovine drogom i provođenje zakona Ministarstva vanjskih poslova SAD-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije