posao vrijedan 1,2 milijuna KM

Glasačke listiće tiskat će šest tvrtki, jedna iz Sarajeva i pet iz Banje Luke

21.06.2018.
u 16:50

Opći izbori u BiH održat će se 7. listopada. Središnje izborno povjerenstvo krajem prošlog mjeseca završilo je proceduru izbora najboljih ponuđača za tiskanje glasačkih listića. Tako će posao vrijedan 1,2 milijuna KM podijeliti čak šest tvrtki.

"Nakon obavljene procedure izbora najpovoljnijeg ponuđača putem međunarodnog natječaja i otvorenog postupka Središnje izborno povjerenstvo BiH je 31. svibnja 2018. godine donijelo oduku da se posao tiskanja i pakiranja glasačkih listića za Opće izbore 2018. godine dodjeli grupi ponuđača", kazali su za Klix.ba. iz SIP-a.

Predstavnik grupe ponuđača je tvrtka "ATLANTIK BB" d.o.o. sa sjedištem u Banjoj Luci, a članovi grupe ponuđača su još IGEPA d.o.o Sarajevo, NIGD DNEVNE NEZAVISNE NOVINE d.o.o Banja Luka, GRAFOMARK d.o.o Laktaši, JU SLUŽBENI GLASNIK REPUBLIKE SRPSKE a.d Banja Luka i FARMA PROM d.o.o Banja Luka.

Okvirni sporazum čija je ukupna okvirna vrijednost 1.267.930,87 KM sa PDV, potpisan je 18. lipnja. 

Na osnovu Okvirnog sporazuma zaključit će se poseban ugovor kojim će biti reguliran obim posla koji će obavljati svaki član grupe ponuđaća.

"Obzirom da birački popis još nije zaključen, pa se tako još ne zna broj glasačkih listića koji će biti tiskan, precizan iznos usluge tiskanja glasačkih listića još nije poznat a okvirni iznos je naveden u okvirnom sporazumu", kazali su iz SIP-a.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?