ISTRAŽIVANJE

Glatko ili prirodno? Muškarci otkrili što stvarno misle o dlakama na tijelu žena

Shutterestock
20.04.2019.
u 08:15

Rezultati novog istraživanja iznenadili su mnoge

Kada je riječ o 'frizurama' u intimnom području, mnogi od nas u obzir uzimaju partnerove preferencije. Iz tog je razloga napravljeno istraživanje o tome što muškarci doista žele vidjeti 'tamo dolje', piše The Sun. 

Rezultati istraživanja koje je proveo Manscape ukazuju na to da dvije trećine muškaraca preferira da njihova žena njeguje 'prirodni' look, odnosno 63 posto muškaraca je reklo da ih privlači žena "prirodnog izgleda" ili "s malo dlaka, ali ne previše". Suprotno očekivanjima, samo 20% njih voli tijelo bez dlaka. Kada je riječ o suprotnim ulogama, muškarci iskazuju kako bi bez problema uklonili dlake sa svog tijela, ako ih partnerica to zatraži.  

- Iako muškarci još uvijek na neki način zaostaju za ženama kada je u pitanju osobna njega, sve više i više počinju koristiti proizvode kao što su trake za uklanjanje dlaka, kao i razne kreme- kazao je Steven Dodd iz Manscape-a. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije