Jedan od najvažnijih projekata

Glavni projekt grudske sjeverne obilaznice u iduća 2 do 3 mjeseca

16.01.2017.
u 10:00

Dugo godina općina Grude bori se s problemima u prometnoj infrastrukturi, a dolaskom na vlast nove Vlade Federacije konačno su se određene stvari pomaknule s mrtve točke. Počelo se razgovarati o prometnim projektima, a u tome je dosta pomogao i ministar prometa i veza FBiH Denis Lasić koji je vratio Grude u središte prometne politike. On je najavio stvaranje jednog prometnog prstena oko Gruda izgradnjom obilaznica koje su proteklih godina teme gotovo svakog ozbiljnog razgovora kad su u pitanju projekti općine Grude.

Realizatori projekta

Trenutačno je u fazi izrada glavnog projekta sjeverne obilaznice, stoga su u prostorijama Općine Grude proteklih dana boravili predstavnici JP Ceste FBiH d.o.o., predstavnici projektanata Divel d.o.o. Sarajevo, revidenta Integra d.o.o. Mostar te općinski načelnik sa svojim suradnicima. Tijekom sastanka usuglašeni su određeni tehnički elementi bitni prilikom izrade glavnog projekta izgradnje Sjeverne obilaznice Gruda, jednog od najvažnijih projekata za općinu Grude, a koji je dio šireg projekta modernizacije magistralnih cesta u FBiH u razdoblju od 2015. do 2019. U povodu toga, za Večernji list je izjavu dao načelnik općine Grude Ljubo Grizelj...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?