Mundijal ipak na malim ekranima

Gledatelji će gledati Messija, Ronalda, Modrića... Vijeće ministara pomoglo BHRT-u

VL
Autor
Željko Andrijanić
18.05.2018.
u 11:00

Vijeće ministara BiH je na zatvorenom dijelu sjednice u utorak ipak odobrilo financijsku potporu Bosanskohercegovačkoj radioteleviziji (BHRT) za plaćanje prijenosa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Kako se doznaje, iz pričuvnih sredstava Regulacijske agencije za komunikacije (RAK) izdvojeno je 600.000 maraka kako bi se uspio realizirati ovaj vrlo zahtjevan posao. Tako su mjesec dana uoči početka svjetske nogometne smotre otklonjene sve dvojbe o tome hoće li se moći gledati susreti najvažnije sporedne stvari na svijetu. Iako se bh. nogometna vrsta nije plasirala na završnu smotru, veliki broj gledatelja iz BiH će biti uz male ekrane.

Sami će se izboriti

BHRT je zatražio da mu državne vlasti pomognu s milijun maraka, koliko je nedostajalo za potpuno pokrivanje svih troškova, no na kraju ipak nije udovoljeno u punom iznosu pa će državna televizija morati samostalno osigurati preostali dio iznosa...

Cijeli teksti čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?