nije se testirao

Goran Čerkez i još nekoliko zaposlenika Ministarstva zdravstva FBiH u samoizolaciji

25.03.2020.
u 16:32

Pomoćnik ministra za javno zdravlje u Ministarstvu zdravstva Federacije Bosne i Hercegovine, Goran Čerkez, te još nekoliko njegovih kolega iz ove institucije su u samoizolaciji zbog kontakta s osobom kod koje je potvrđen koronavirus.

Ovu informaciju za Klix je potvrdio Čerkez kazavši da će biti u izolaciji onoliko koliko je potrebno, odnosno 14 dana kako to nalažu epidemiolozi.

"Bili smo u kontaktu s osobom koja ima veze s proslavom u Konjicu i koja je malo prošetala tri, četiri dana uzastopno i po medijima i raznim sastancima te ugrozila druge ljude. Nemam nikakvih simptoma, a kada je riječ o testiranju, to ću prepustiti drugima. Cijelo vrijeme govorim da struka treba odlučivati o tome. Tako da, ako struka kaže da se trebam testirati, ja ću to učiniti", kazao je pomoćnik ministra.

Čerkez nije rekao točan broj osoba iz Ministarstva zdravstva FBiH koje su također stavljene u samoizolaciju, ali je samo potvrdio da "ima još kolega".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije