Tribina u Mostaru

Goran Milić gostovao na tribini "Kazivanje svjetskog putnika"

Goran Milic
27.01.2016.
u 21:07

U organizaciji magazina "Vedrina" i Međunarodnog centra "Terra", večeras je u Mostaru upriličena tribina "Kazivanja svjetskog putnika" na kojoj je gostovao jedan od najuglednijih novinara regije i direktor programa Aljazeera Balkans Goran Milić.

Tribinu je vodio novinar i dugogodišnji Milićev suradnik Ilko Barbarić. U svom izlaganju Milić je govorio o temama: "Je li se živjelo bolje nekad ili danas?", "Žive li bolje na zapadu ili kod nas?", "Kako možemo promijeniti stvari u vremenu globalne ekonomske krize?", "Razlike kulta i kulture rada kod nas i u svijetu" i dr. 

Po riječima urednice magazina "Vedrina" Roberte Kapsalis, ovo je prva u nizu tribina s Goranom Milićem, koja je zamišljena kao otvorena, pomalo zabavnog tipa, a sljedeće će biti vrlo skoro u drugim hercegovačkim gradovima, prenosi Fena. 

Istaknula je kako do proljeća planiraju obići cijelu Hercegovinu te da suradnja Gorana Milića i Ilke Barbarića traje jako dugo. Milić je, kako je kazala, izrazio veliku simpatiju prema magazinu "Vedrina" i često se pojavi kao gost i sudionik na događajima koje organizira taj magazin.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:37 27.01.2016.

Obožavam slušati Gorana Milića,gledala sam sve njegove putopisne emisije,njegovi Dnevnici su bili najbolji.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?