imenovanje

Goran Nikolić novi direktor prodaje tvrtke Nestlé u BiH

Goran Nikolić
17.08.2016.
u 12:48

Goran Nikolić novi je direktor prodaje tvrtke Nestlé u Bosni i Hercegovini. Nikolić će bh. timu doprinijeti širokim spektrom poslovnih znanja i iskustvom rada na internacionalnim projektima.

Goran Nikolić diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer financije. Tvrtki Nestlé se pridružio 2005. godine. Devet je godina obnašao brojne visoke funkcije unutar odjela prodaje u Nestlé Adriaticu sa sjedištem u Zagrebu.

Do prelaska na novu funkciju, Nikolić je dvije godine bio na specijalizaciji u sklopu Nestlé internacionalnog razvojnog programa u središtu tvrtke, u švicarskom Veveyu te engleskom Yorku gdje je bio zadužen za razvoj kanala i kategorije prodaje.

Inače, Nikolić je najmlađi Nestlé zaposlenik u regiji na ovako visokoj poziciji. Tvrtka kontinuirano radi na razvoju svojih zaposlenika, prepoznaje talente te teži tome da na najviše pozicije zapošljava ljude koji su tijekom godina razvijani unutar tvrtke. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?