mostar

Građani Mostara imali priliku obići cijeli svijet za 80 minuta

Foto: Željko Milićević
1/8
23.09.2018.
u 13:47

 

Koledž ujedinjenog svijeta u Mostaru obilježava dan UWC projekta i tim povodom kao i svake godine do sada na mostarskom šetalištu tradicionalno organizira događaj pod nazivom „Put oko svijeta za 80 minuta“. I ovom prilikom su se građanima Mostara kao i turistima  učenici koledža predstavili svoje zemlje, tradicije i kulture, a svi posjetitelji ovog šarenog i veselog događaja imali su priliku da barem jednim djelom upoznaju 70 zemalja svijeta i uživaju u ukusnim tradicionalnim jelima zemalja koje su spremili sami učenici.

U sklopu obilježavanja dana UWC pokreta kao i Međunarodnog dana mira, učenici koledža organiziraju i „Eye contact experiment“ koji će se održati večeras ispred zgrade gimnazije u 19.00 sati. Sami eksperiment je globalni događaj koji nse održava širom svijeta, te demonstrira moć ljudskog kontakta, a po prvi put se održava u Mostaru.

UWC Mostar je jedan od 17 koledža na svijetu i jedini na području Balkan se nalazi u Mostaru. Koledž u Mostaru jedinstven je i po svojoj misiji doprinosa razvoju post- konfliktnog društva, a dvogodišnji obrazovni program uključuje brojne vannastavne aktivnosti i projekte koji se organiziraju u suradnji s institucijama grada Mostara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije