u gradskoj vječnici

Gradonačelnik Bešlić primio ombudsmana za ljudska prava

Bešlić
12.07.2016.
u 13:13

 Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, zajedno s glavnom savjetnicom Grada Mostara Radmilom Komadinom, primio je danas u Gradskoj vijećnici ombudsmana za ljudska prava BiH Nives Jukić i savjetnicu ombudsmana Amru Kazić.

Posjet Mostaru i sastanak s gradonačelnikom Bešlićem organiziran je u kontekstu obilježavanja dvadesete obljetnice djelovanja institucije Ombudsmana za ljudska prava Bosne i Hercegovine, a koja je kao neovisna institucija uspostavljena odredbama Sporazuma o ljudskim pravima, odnosno Aneksom 6. Okvirnog sporazuma za mir u Bosni i Hercegovini, te u sklopu aktivnosti približavanja mandata Institucije ombudsmana za ljudska prava lokalnim zajednicama u BiH.

Na sastanku je bilo riječi o stanju ljudskih prava te o suradnji između Gradske uprave Mostara i institucije Ombudsmana.

Istaknuto je kako je ta suradnja zadovoljavajuća ali da ima prostora za njezino poboljšanje, a u cilju što ažurnijeg i učinkovitijeg rješavanja priziva građana, priopćeno je iz Gradske uprave Grada Mostara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?