Mostar

Gradonačelnik Kordić na Forumu o potencijalima održivog lokalnog razvoja

24.05.2022.
u 17:21

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić sudjeluje na jednodnevnom Forumu pod nazivom "Imovina jedinica lokalne samouprave (JLS) – potencijal održivog lokalnog razvoja" u organizaciji UNDP-a, a čiji je cilj doprinijeti unapređenju strateškog upravljanja imovinom i sredstvima JLS, kako bi se osiguralo njihovo efektivno korištenje, racionalizacija troškova, te maksimalizacija prihoda.

Razvojni program Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini (UNDP) trenutno implementira "Projekt unapređenja učinkovitosti lokalnih usluga u Bosni i Hercegovini (PIPLS)".

Projekt se provodi uz podršku Švedske u BiH, i ima za cilj unaprijediti pristup ključnim javnim uslugama kroz bolje upravljanje i povećanje izdvajanja za lokalnu infrastrukturu.

U radu Foruma sudjeluju partneri projekta, predstavnici pojedinih ministarstava, javnih institucija, načelnici, gradonačelnici, predstavnici jedinica lokalne samouprave, zatim donatora, akademske zajednice i medija, kaže se u priopćenju iz Grada Mostara.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije