Šuhret Fazlić

Gradonačelniku Bihaća umanjena plaća za 40 posto i to na njegov zahtjev

gradonačelnik
15.12.2016.
u 13:45

Na zahtjev gradonačelnika Bihaća Šuhreta Fazlića, a uvažavajući financijsku situaciju u proračunu, Gradski vijećnici jučer su na sjednici usvojili i izmijenu Odluke o plaćama i naknadama zaposlenika gradskih organa uprave Bihaća.

Želeći dati osobni doprinos u stabilizaciji proračuna, gradonačelnik Fazlić predložio je izmjene u dijelu koji se odnosi na plaće i naknade gradonačelnika.

Predloženom Odlukom neto plaća gradonačelnika iznosi tri prosječne neto plaće isplaćene u Federaciji Bosne i Hercegovine prema posljednjem objavljenom statističkom podatku u protekla tri mjeseca.

Na ovaj način plaća gradonačelnika umanjena je oko 40 posto od plaće koja pripada gradonačelniku prema važećoj Odluci.
Izmijenjenom odlukom plata gradonačelnika Bihaća umjesto predviđenih oko 4.500 KM iznosti će oko 2.500 KM, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika Bihaća.

– Sramota me je da imam tako velika primanja u današnjem vremenu i ovo je poruka da svi zajedno moramo promijeniti odnos prema javnim sredstvima, trošiti skromno i onoliko koliko imamo. To je jedini način da bolje živimo u ovom našem gradu – kazao je gradonačelnik Fazlić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije