ČITLUK

Gradska sportska dvorana dobila novu LED rasvjetu

Foto: Citluk.ba
1/2
20.05.2020.
u 12:20

Općina Čitluk realizirala je projekt zamjene rasvjete u Gradskoj sportskoj dvorani Čitluk. U okviru navedenog projekta 42 reflektora, postavljena prije 23 godine prilikom izgradnje dvorane, zamijenjena su novim energetski učinkovitijim LED reflektorima.

Ugradnjom suvremenije i energetski učinkovitije rasvjete u dvorani će se postići bolja osvijetljenost uz značajno manju potrošnju električne energije. Radove vezane za projekt zamjene rasvjete u GSD Čitluk izveli su djelatnici tvrtke Projecta d.o.o. Mostar.

Zamjena rasvjete završna je faza obnove Gradske sportske dvorane Čitluk. U ranijoj fazi obnovljena je cjelokupna unutrašnjost dvorane te će dvorana sportskim klubovima i učenicima Srednje škole "Dr. fra Slavko Barbarić" pružati znatno bolje uvijete kada ponovno nastave s treninzima, sportskim natjecanjima i nastavnim programom, navode iz Općine Čitluk.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije