GRUDE

Gruđanina dočekalo neugodno iznenađenje na kućnom pragu

21.06.2019.
u 16:37

Ovih dana česte su informacije o povećanoj najezdi zmija u Hercegovini, a portal Grude.com donosi priču o otrovnici iz Gruda koja je neugodno iznenadila jednog njihovog sumještanina.

- Krenuo sam u kuću u papučama i kad sam bacio pogled prema vratima imao sam što vidjeti. Prvo sam je fotografirao s obzirom na njezinu veličinu i činjenicu da mi je skoro ušla u kuću, a zatim sam je eliminirao zbog sigurnosti sebe i ostatka obitelji - govori za Grude.com Gruđanin koji se suočio s otrovnicom, ali je pribrano reagirao.

Radi se o jednoj od najopasnijih i najotrovnijih europskih zmija, opjevanoj u Hercegovini, a radi se dakako o poskoku. S obzirom da su vrući ljetni dani krenuli šetače se poziva na oprez, ali oprezni moraju biti i svi ostali s obzirom da je zmija sa slike krenula u kuću koja se nalazi odmah uz glavnu prometnicu, u mjesnoj zajednici Grude Centar

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?