raspisan javni poziv

Grude zapošljavaju 16 djelatnika za javne radove

26.02.2020.
u 15:46

Privremeni zaposlenici bili su angažirani na poslovima održavanja zelenila uz prometnice, čišćenje općinske zemlje i sličnim zadacima.

Općina Grude raspisala je javni poziv za prijem 16 djelatnika koji će obavljati javne radove na području te općine.

Iz Općine su izvijestili da će djelatnici biti primljeni na određeno vrijeme, a najviše osam mjeseci.

Prijašnjih godina mjesečne naknade iznosile su oko 850 maraka (s toplim obrokom), a zaposlenici su se uglavnom primali u radni odnos na maksimalnih osam mjeseci.

Privremeni zaposlenici bili su angažirani na poslovima održavanja zelenila uz prometnice, čišćenje općinske zemlje i sličnim zadacima.

Prijave se trebaju slati poštom u zatvorenoj omotnici na adresu: Općina Grude, Fra Gabre Grubišića 4, 88340 Grude, s naznakom “Prijava na javni poziv za prijem djelatnika za realizaciju javnih radova na području općine Grude za 2020. godinu”, “Ne otvarati” ili predati izravno na protokol općine Grude.

Izabrani kandidati prije zaključenja ugovora bit će dužni dostaviti potvrdu o radnoj sposobnosti.

Stručna sprema za prijem nije uvjet, a pravo na prijavu imaju svi nezaposleni koji su evidentirani u grudskoj podružnici Zavoda za zapošljavanje Zapadnohercegovačke županije.

Prijavni obrasci mogu se pronaći na službenim internetskim stranicama grude.info.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?