OBJAVILA VIDEE

Hana ponovno išla na esteski zahvat i pokazala je što je točno promijenila: Trenutačno su jako natečene

25.07.2021.
u 14:59

Reality zvijezda i influencerica Hana Rodić na društvenim je mrežama objavila nekoliko fotografija i videa na kojima je pokazala kako izgleda zahvat povećavanja usnica filerima. Otkrila je kako će joj usnice nekoliko dana izgledati jako veliko no da će se kasnije smanjiti. 

"Prekrasne su, nema ni jedna modrica. Trenutačno su jako natečene i bit će još jedno tri dana. Onda će se to smanjiti i bit će perfektno. Neće biti ovakve" kazala je Rodić.

Nakon toga je objavila još nekoliko kratkih videa na kojima je pokazala kako joj sad izgledaju usne, a pratiteljima je najavila i da će pokazati kako izgledaju nakon što se smanje.  Podsjetimo, reality zvijezda je dok je živjela u Njemačkoj kazala da više nema filere u usnama iako je prije odlaska to često činila, a osim toga je išla i na operaciju grudi u Tursku.

Tada je kazala i da je izgubila 10 kg. – Trebalo mi nekoliko mjeseci, išla sam polako i nisam se pridržavala svega u početku. Kasnije sam ozbiljnije gledala na prehranu, ali sada me ova karantena malo zeznula – kazala je Hana koja je prošle godine u Turskoj obavila zahvat povećanja grudi.  – Trenutačno nemam filere, samo precrtam usne – kazala je.  


Foto: Instagram

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?