donacija iz SŽ

HBŽ dobila vrijednu donaciju u borbi protiv koronavirusa

26.11.2021.
u 17:10

Riječ je o donaciji vrijednoj oko 150.000,00 KM u kojoj se nalazi 27.500,00 PCR testova te zaštitna oprema za zdravstvene djelatnike koja će im pomoći u cilju efikasnije osobne zaštite pri obavljanju njihovih svakodnevnih poslova u sprječavanju zaraze od koronavirusa

Kao potporu zdravstvenom sustavu u borbi protiv koronavirusa, danas je ministar zdravstva Sarajevske županije, Haris Vranić uručio vrijednu donaciju zdravstvenim ustanovama u Hercegbosanskoj županiji. Riječ je o donaciji vrijednoj oko 150.000,00 KM u kojoj se nalazi 27.500,00 PCR testova te zaštitna oprema za zdravstvene djelatnike koja će im pomoći u cilju efikasnije osobne zaštite pri obavljanju njihovih svakodnevnih poslova u sprječavanju zaraze od koronavirusa.

“U dogovoru s Vladom odlučili smo da se jedan dio testova donira u ime Vlade SŽ, a drugi u ime Ministarstva zdravstva SŽ. U svakom trenutku kada Ministarstvo zdravstva i Vlada SŽ bude u mogućnosti, ne samo u ovom obliku, nego u bilo kojem drugom obliku izići će u susret kako ovoj županiji tako i drugim županijama u Bosni i Hercegovini”, kazao je među ostalim ministar zdravstva Sarajevske
županije, priopćeno je iz Vlade HBŽ.

Uz riječi zahvale i poziv na daljnju otvorenu suradnju između ove dvije županije, resorni ministar, Momčilo Bajić istaknu je da je ova donacija uistinu značajna, te da će biti raspoređena u zdravstvene ustanove u Hercegbosanskoj županiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije