Gornja Skakava

HDZ BiH na proslavi blagdana „Rane svetog Franje“, nakon toga održan radni sastanak

gornja_skakava_hdz
Foto: Press služba
1/5
17.09.2015.
u 17:22

Izaslanstvo HDZ-a BiH predvođeno predsjednikom HDZ BiH i predsjedateljem Predsjedništva BiH dr. Draganom Čovićem boravilo je danas u svetištu “Zidine” u Gornjoj Skakavi kako bi proslavili blagdan „Rane svetog Franje“.
Nakon misnog slavlja mještani Gornje Skakave su priredili zajednički ručak za sve hodočasnike i goste, te tradicionalnu, 9. po redu smotru folklora na kojoj su nastupila mnoga kulturno-umjetnička društva iz Brčko distrikta i okolnih općina.
Misnom slavlju i pučkom druženju nazočili su mnogi predstavnici političkog i društvenog života Brčko distrikta ali i okruženja.
Predsjednik Čović sa izaslanstvom sastao se u Domu kulture s predsjednikom Organizacije HDZ BiH za Brčko Distrikt i gradonačelnikom Brčkog dr. Antom Domićem, gdje je održan radni sastanak s članovima Odbora HDZ BiH Organizacije za Brčko Distrikt.
Riječ je o uobičajenom radnom posjetu predsjednika Čovića članstvu stranke u Brčko distriktu kako bi se sagledali učinci te razradili planovi za dalje stranačko djelovanje i ciljevi rada u budućem razdoblju, u uvodnom dijelu je kazao predsjednik Organizacije HDZ BiH za Brčko Distrikt dr. Anto Domić.
U svojemu obraćanju dr. Čović je obrazložio da je cilj sastanka da se s predstavnicima HDZ-a i gradonačelnikom porazgovara i informira o aktualnoj situaciji i unaprjeđenju rada stranke, te je naglasio da je izuzetno zadovoljan radom HDZ u Brčkom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije