Predsjednik Vlade HNŽ-a

Herceg: U HNŽ-u nema koronavirusa!

27.02.2020.
u 18:30

Zbog povećanog interesa javnosti i medija Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg obratio se putem Facebook-a građanima zbog epidemije koronavirusa.

Prenosimo vam u cijelosti njegovo obraćanje:
 

Poštovani sugrađani,

imam potrebu obratiti Vam se i na ovaj način i pozvati Vas na odbacivanje brojnih dezinformacija koje ovih dana pune medijski i javni prostor. U HNŽ-u nema oboljelih od koronavirusa i stoga nema ni mjesta panici. Županijska Vlada učinila je sve na provedbi mjera predostrožnosti, na vrijeme je osnovan Krizni stožer, izdvojena su ciljna sredstva i preventivno opremljene bolničke sobe za izolaciju i liječenje. Naše službe su u stalnom stanju pripravnosti i pomno prate situaciju, tako da će i javnost o svim eventualnim novim momentima biti pravodobno izvještavana službenim kanalima. Poručujem kako nema razloga za bilo kakve izvanredne mjere u školama, vrtićkim ili bilo kojim drugim ustanovama. Život se treba odvijati normalno, bez nasjedanja na poluistine i stvaranja bespotrebnog straha i panike.

Uz srdačne pozdrave,

dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?