Vrijeme

Hercegovina će još uživati u ljetu, u Bosnu stižu jesenski dani

27.07.2010., Preradoviceva 16, Samobor - Djecji vrtic Grigor Vitez, podrucni vrtic. Ljetni rad vrtica. Za vrijeme ljetnih praznika djeca borave u jednom vrticu radi godisnjih odmora. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
07.09.2015.
u 06:30

Nakon razdoblja nestabilnog vremena praćenog lokalnim pljuskovima, u idućim danima se očekuje stabilizacija vremenskih prilika i prestanak oborina. I dok će se u Hercegovini još neko vrijeme zadržati ljetne temperature, u Bosni ovaj tjedan ipak dolazi jesen. Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, danas će biti pretežno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima magla ili sumaglica moguća je po kotlinama. Jutarnje temperature od 7 do 11, na jugu od 12 do 17, a dnevne od 19 do 24, na jugu zemlje od 25 do 29 °C. Sutra se očekuje pretežno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima magla ili sumaglica moguća je po kotlinama. Jutarnje temperature od 4 do 10, na jugu od 11 do 15, a dnevne od 18 do 23, na jugu zemlje od 24 do 29 °C. Meteorolozi FHMZ-a za srijedu najavljuju pretežno sunčano uz malu do umjerenu oblačnot. U jutarnjim satima magla ili sumaglica moguća je po kotlinama. Jutarnje temperature od 3 do 9, na jugu od 10 do 15, a dnevne od 20 do 26, na jugu zemlje od 25 do 29 °C. Slično vrijeme očekuje se sve do kraja radnog dijela tjedna. Kad je riječ o bioprognozi za danas, stabilne vremenske prilike, uz osjetno niže temperature, ali i više sunca, pozitivno će djelovati i popraviti raspoloženje većine populacije. Poteškoće kod osjetljivih osoba trebale bi se djelomično umanjiti u poslijepodnevnim satima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?