Čović primio Lindenberga

Hitno usvojiti proračun za sve razine vlasti da ne bi došlo do zastoja i blokada

14.11.2018.
u 17:23

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović primio je novoimenovanog veleposlanika Republike Poljske u Bosni i Hercegovini Jaroslawa Lindenberga.

Na početku susreta usuglašeno je da su odnosi dviju država izrazito prijateljski i bez otvorenih pitanja. Ipak je istaknuto da postoji prostor za poboljšanje kad je u pitanju gospodarska suradnja, zato je Čović kazao da bi bilo dobro da Poljska bude država partner Mostarskog sajma gospodarstva 2020. godine - priopćeno je iz Predsjedništva BiH.  

Bilo je govora i o rezultatima listopadskih izbora. Čović je i ovoga puta istaknuo da je legitimno predstavljanje konstitutivnih naroda na svim razinama prioritet. Izmjene Izbornog zakona su neizostavan dio reformske agende i pretpostavka vladavine prava. Kao takve, tim više zahtijevaju široku programsku suradnju i podršku u postizbornom razdoblju. 

Zajednički je istaknuto da je neophodno što hitnije usvojiti proračun za sve razine vlasti da ne bi došlo do zastoja i blokada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije