SLUČAJ "KAFADAR": Aktualizirao problem neraziješnjenih ubojstava Hrvata
Povratak na članak

Hrvati središnje Bosne opet u strahu

Neophodna je žurna i učinkovita istraga i rasvjetljavanje svih ubojstava

Komentari 5

Avatar error
error
16:48 03.06.2014.

Zanimljivo; narod koji se u javnosti "bori "za jedinstvenu bih, zemlju gdje su svi jednako sigurni i ravnopravni nastvaljaju sa ubijanjem malobrojnijeg nemuslimanskog stanovnistva, bilo da se radi o povratinicima ili lojalnim gradjanima koji su u najtezim trenutcima ostali naa svom ognjistu...nema ni mjesec dana kako su na smrt premlaceni hrvatski povrtanici u selo Ratanj opcina Kakanj, sad ovo ubojstvo Kafadara na svom imanju je "älarm"za uvodjenje nocne straze tj patrola ili kopanje rovova kako bi se hravti sami zastitili kao 92-3-4...procitajte tekst pa vidite kolko je hravta povratnika ubijeno od zavrsetka rata, ubijeno je vis ehravta nego srba i muslimana skupa, 90% ubijenih hrvatskih povratnika su napravili "nasi" partenri iz federacije tj musimani... znailjivo nikom nista, kao da su ubili psa lutalicu, dva-tri dana se prica i nikom nista!!!

VL
FE
feuer
15:20 03.06.2014.

Nekome je u interesu da se Hrvatski povratnici ubijaju a potom niko neodgovara.Dosta je i sta radi policija.sramota .

VL
AD
Aderton
15:47 03.06.2014.

Pa ovo je strašno što se događa. pa sustavno se hrvati istrebljuju i u miru. pa hoče li netko reagirat

VL
FE
feuer
19:18 03.06.2014.

Da Bosnjaci pune kase.pa zapitaj se koliko je Bosnjaka zaposleno bas tu gdje pune kase.treba biti zahvalan da rade i imaju gdje zaraditi niste diskriminirani ni u kojem pogledu.

VL
BO
Bosnjak
16:43 03.06.2014.

Narod u strahu ??? A narodi srednje zupanije pricaju o mogucoj ljubavnoj aferi...Za sve sto vama fali je neko drugi kriv. I dok Bosnjaci pune kase i djepove Hrvatima kupujuci u Konzumu i FISu i Bingu hrvatske proizvode i dokk se BiH Hrvati bogate neplacajuci poreze drzavi i neregularnim metodama bogacenja sa hrvatskom putovnicom u djepu a pricaju o BiH, vama u medijima su puna usta ovakvih sranja od kojih se ljudima povraca. Iskreno znate koliko ste nekom interesantnisa neargumentovanim tvrdnjama i optuzbama...nikome ! Jedno veliko bljak je vrijedan ovaj clanak!

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.