Josipović za Avaz

Hrvati u BiH imaju pravo na jednakopravnost

Ivo Josipović
Foto: Duško Mirković/Pixsell
14.11.2014.
u 11:28

Ne postoji „hrvatsko pitanje“ u Bosni i Hercegovini, već postoji pitanje jednakopravnosti sva tri konstitutivna naroda koja čine BiH. Na to pravo ima i hrvatski narod u BiH. Očito je, Hrvati se ne osjećaju jednakopravnima, izjavio je u ekskluzivnom intervjuu za "Dnevni avaz" Ivo Josipović, predsjednik Republike Hrvatske.

Lider nama susjedne zemlje okončava svoj prvi mandat u kojem je njegova država ostvarila povijesni korak ulaskom u članstvo Europske unije. Josipović se pozicionirao kao jedan od regionalnih lidera koji promoviraju napredak, reforme i suradnju.

Komentara 1

CO
cope
00:23 17.11.2014.

Ivo idi sviraj klavir I ne prodaji muda pod bubrege,vec reci sta to ova druga dva naroda imaju a Hrvati nemaju evo momentalno sada. Ako mislite na entitet I stoni grad Mostar to nece nikada dobiti,kada nisu dobili uz tolikoo zlocina koje su napravili uz pomoc vase Hrvatske nece ni sada,ako ste mislili na tu ravnopravnost onda se slobodno pozdravite sa time.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?