ANALIZA OKOLNOSTI NASTANKA HR HB
Povratak na članak

Hrvatska zajednica Herceg Bosna ili “tražimo previše”

Hrvati u BiH od uspostave HZ HB 1991. do današnjih dana nisu odustajali od uspostave svoje jedinice u BiH

Komentari 4

IV
ivo33hzhb
21:24 18.11.2013.

Lloyd=Mujo, vi bi dakle djelili Mostar jer ste tamo manjina, to vam naravno nije problem, sto j meni razumno. Al morate i vi onda shvatit kad mi to tražimo na nivou federacije. Sto prije to shvatite to će nam svima biti bolje, onda će i HDZ, SDA i ostali biti prošlost a njihove vođe iza rešetaka zbog ogromnog bogatstva kojeg su nakupili svih ovih godina.

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
15:41 18.11.2013.

Hrvatska zajednica Herceg Bosna ili “tražimo previše”? -------------------------------------------- Trazite previse. Nikad problem nije taj da je svaki narod zelio imati svoje dvoriste, to svi zele, poenta je ta sto se treba podijeliti "drustveno" dvoriste na tri ili cetiri djela akoela ako se uracunaju Sejdic-Finci, a niko nema povijesno pravo ni na pedalj.

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
15:43 18.11.2013.

U proslosti se pokusalo nasilnim putem pobiti Bosnjake i oteti sve od njih, u kompi sa Srbima, kako vidimo to nije uspjelo. E sad ce cak i taj scenarij ici malo teze i ne bez vecih opekotina.

VL
FY
Fuck you Mother Fucker
15:46 18.11.2013.

Sto znaci, za ovakve snove, treba pridobiti Bosnjake, a opet se zele ukljuciti neke vecinske bosnjacke teritorije u neku imaginarnu HDZ HZ HB, kao recimo Mostar, Stolac, Zepce, pa cak i Jajce?

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.