Ivo Josipović: Predsjednik Republike Hrvatske za Večernji list
Povratak na članak

Hrvatsko pitanje u BiH napravili smo legitimnim i toga su svjesni svi politički lideri

Kad sam postao predsjednik, nije se smjelo ni spomenuti da postoje problemi kad je riječ o položaju Hrvata u BiH

Komentari 5

JM
jezero-matica
11:30 29.08.2014.

Dok Hrvatsku vode stare i podmladjene"Partijsko Udbasko Spijunske Strukture" nema:Istine=Pravde=Slobode=Demokracije!Strukture se vode svojim osobnim i partikularnim interesima,sluze onima kojima su sluzili i prije samo pod drugim imenom(Region),a ne Hrvatskom interesu i narodu ma gdje god bio! Bez Lustracije tih"Struktura"ukljucujuci ii i ovog na slici nema nam slobode i napretka!

VL
VR
Vrdoka1
05:26 30.08.2014.

a sta rec jad i bijeda gore nego 45 evo nisi smijo rec dasi hrvat paje ovaj sad to legarizira.dabi jedna drzavava bila priznata u svijetu moraju svoju manjinu postovat i dat joj sva prava a mi kao kostutivan narod nismo se smili legalizirat a jadni smo mi od ove hrvatske politike.

VL
Avatar AlanGnjus
AlanGnjus
11:16 29.08.2014.

Ljudi moji, pa ja ne znam što bi mi Hrvati u HercegBosni da nam nije Josipa Ovića kojeg Bošnjaci od milja nazivaju 'mehka chuna'. Hvala ti Ivo što si legitimirao naše pitanje.. hvala ti, hvala..

VL
DJ
djurex
14:33 30.08.2014.

Licimjerno do kraja..ateisticki bezlicno..uvijek ista suhoparna prica...ured mu vode jugo nostalgicari ..drzi bistu ratnog zlocinca u uredu...ne znam sta je josipovic uradio za ijednog hrvata i hrvaticu ako nisu gay...nista,bas nista..osim sto ih je sramotio i iritirao par godina..

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.