novo izdanje

HT Eronet prodajna mjesta u novome modernom izdanju

27.07.2017.
u 15:33

Na temelju pozitivno ostvarenih poslovnih rezultata, kako za 2016. godinu, tako i ovaj dio 2017. godine, aktualne digitalne transformacije poduzeća te velikog korisničkog iskustva, HT ERONET, uz trenutne postojeće marketinške aktualnosti u sferi razvoja usluga i korisničkih akcija  (ljetne roaming/ Internet opcije, Cloud ponuda HT ERONET-a,…) , na zadovoljstvo svih svojih korisnika, snažno i brzo kreće u daljnji razvoj i renoviranje prodajnih mjesta.
Na načelima visokih profesionalnih standarda, HT ERONET i ovim ulaganjima i renoviranjem prodajne mreže, želi se još više približiti svojim korisnicima te se na jedan nov, otvoren i prisan partnerski način predstaviti kroz vizualno potpuno nova i moderna rješenja.

Naime, prodajna mjesta HT ERONET-a  omogućavaju izravni kontakt korisnika i naše tvrtke te kao takva nude:

–        Ugodan ambijent, uvijek dostupno profesionalno i uslužno prodajno osoblje koje zna prepoznati i zadovoljiti stvarne korisničke potrebe iz domene telekom usluga;
–        Dostupnost svih servisa  – usluge fiksne, mobilne telefonije, Internet i data usluge, najsuvremenijih mobilnih uređaja, dodatne opreme, IT i Cloud rješenja, cjelokupnu ponudu – kako za privatne, tako i poslovne korisnike;
–        Visoku prohodnost na prodajnom mjestu, maksimalno skraćenje čekanja realizacije usluge;
–        Vizualna i moderna rješenja koja korisniku, na brz i jednostavan način, približavaju trenutne aktualnosti u domeni ponude;
–        Izdvojene poslovne kutke za potrebe poslovnih korisnika.

Uza sve navedeno, prodajna mjesta HT ERONET-a sigurno će predstavljati mjesto ponovnog dolaska i susreta s našim ponudama i aktualnostima.

Sukladno novom konceptu uređenja prodajnih mjesta, s ponosom ističemo činjenicu kako ćemo u razdoblju koje slijedi obnoviti i urediti najveći dio naše prodajne mreže, s željom da do kraja 2017. imamo u potpunosti modernizirana i opremljena sva prodajna mjesta.

HT ERONET i na ovaj način sa svojim korisnicima želi graditi i njegovati odnos visokog uzajamnog povjerenja i uvažavanja, na obostrano zadovoljstvo, priopćeno je iz Eroneta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?