Široki Brijeg

Humanitarna akcija “Što ti možeš učiniti za Božić” za 200 potrebitih

22.12.2018.
u 10:54

Večeras (subota, 22. prosinca) na Trgu Gojka Šuška u Širokom Brijegu završava trodnevna humanitarna akcija “Što ti možeš učiniti za Božić” u organizaciji Inicijative za Široki Brijeg.

U suradnji s Caritasom Franjevačkog svjetovnog reda čitav prihod s ove akcije namijenjen je za dvije stotine potrebitih pojedinaca i obitelji. Mnoštvo Širokobriježana proteklih se dana ove humanitarne akcije družilo uz bogatu ponudu, ponajprije blagdanskih jela i pića i uz glazbu uživo.

Prve večeri ove tradicionalne humanitarne manifestacije nastupio je tamburaški sastav “Stare note”, a večeras će nazočne zabavljati grupa “Stari zvonik”. Tu je i Djed Božičnjak koji dariva najmlađe, a posjetiteljima se, u organizaciji Udruge za razvoj, okoliš i kulturu “EKO ZH”, nude i likovna djela.

Prihod od njihove prodaje namijenjen je za Dom “Marija – naša nada”. Postavljene su i kutijice za prikupljanje donacija. Mnoštvo Širokobriježana na ovoj humanitarnoj akciji pokazalo je kako su organizatori u ovo adventsko vrijeme i vrijeme darivanja “pogodili u sridu”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?