aktivno više požara

I dalje gori u Rami, Konjicu, Neumu i Čitluku

26.03.2022.
u 10:45

U Prozor-Rami, Konjicu, Neumu i Čitluku i dalje je aktivno više požara, no zasad nijedan ne prijeti kućama, izvijestili su u subotu iz Operativnog centra Civilne zaštite HNŽ-a.

Tako su u Prozor-Rami aktivni požari na lokaciji Tošanica-Hudusko, zatim u mjestu Parcani, te u mjestu Blace. Na svim lokacijama gore šuma i nisko raslinje, a trenutno nijedan požar ne prijeti naseljenim mjestima.

U Konjicu je trenutno aktivan požar u mjestu Obri gdje gore mješovita šuma i nisko raslinje, no trenutno nema prijetnje naseljenim mjestima.

Također, na području te općine aktivan je požari u Vrabaču gdje gore deponija smeća i borova šuma, a sinoć od 22.20 sati izbio je požar i na Bukovoj glavi, gdje gori šuma i nisko raslinje.

Tijekom jučerašnjeg dana požar iz Širokog Brijega se širio prema Gornjoj Blatnici, jednim dijelom u općini Čitluk, na nepristupačnom terenu. Trenutno je požar još uvijek aktivan, ali ne prijeti naseljenim mjestima.

Na području Neumu od 5.40 sati u mjestu Klepovica gori deponija smeće. Požar je još uvijek aktivan, ali manjeg intenziteta, stoji u izvješću. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?