ŠTO SAD?

'Imam seksualne odnose godinama s jednom ženom, ali uopće me ne privlači'

24.05.2019.
u 21:45

Problem je nastao u posljednje vrijeme kada je žena zatražila da s tim muškarcem ostvari i romantičnu, ne samo seksualnu vezu.

Imati seksualne odnose s istom ženom godinama, a ne biti s njom u vezi niti je smatrati privlačnom, situacija je koja je zbunila poznatu terapeutkinju Deidre s portala The sun.  

Muškarac joj je pisao i priznao kako je godinama u vezi s ženom koju poznaje još iz studentskih dana i imaju redovite seksualne odnose. Ipak, istovremeno, ne osjeća nikakvu privlačnost prema njoj, priznao je. 

Problem je nastao u posljednje vrijeme kada je žena zatražila da s tim muškarcem ostvari i romantičnu, ne samo seksualnu vezu. No, njemu to ne odgovara jer je ne smatra privlačnom. Deidre se zapitala kako netko može godinama imati seksualne odnose s nekim smatrajući tu osobu ne privlačnom? Riječ je o muškarcu od 43 godine i ženi u dobi od 42. 

Oboje su slobodni i nisu u braku niti u kakvoj vezi s nekom drugom osobom, što svakako otvara mogućnost da ostvare i vezu na drugim razinama. 

Deidre je pojasnila da je zacijelo riječ o muškarcu koji se boji obveze ulaskom u vezu s tom ženom i kojemu više odgovaraju povremeni susreti bez obveza. Imati takve redovite seksualne odnose s nekim koga ne smatra privlačnim može itekako biti loše za oba partnera. 

Savjetovala mu je da takav odnos prekine što prije jer ženi daje nadu da će ipak jednom biti zajedno u normalnom odnosu.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije