Denis Zvizdić poručio

Imenovanje novog Vijeća ministara BiH 23. ili 30. prosinca

Denis Zvizdić
17.12.2019.
u 16:18

Predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić je danas u Sarajevu, govoreći o imenovanju novog Vijeća ministara BiH, izjavio kako su danas definirana dva moguća datuma održavanja sjednice Zastupničkog doma na kojoj bi to trebalo biti urađeno.

- Hoće li to biti 23. ili 30. prosinca ne ovisi od nas. Mi smo spremni zakazati hitnu sjednicu za imenovanje Vijeća ministara BiH čime se završe provjere i od mandatara dobijemo prijedlog za imenovanje ministara i zamjenika ministara - kazao je Zvizdić obraćajući se novinarima nakon sjednice zajedničkog kolegija oba doma Parlamentarne skupštine BiH.

Nadamo se, dodao je on, da ćemo stići do 23. prosinca, a ako to zbog procedure provjera ne bude moguće, onda je idući termin 30. prosinca, do kada ima dovoljno vremena da se završe provjere „i da prije Nove godine bude imenovano novo Vijeće ministara BiH“.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?