INCIDENT NA SARAJEVSKOM AERODROMU

Granični policajac: Čović za mene nije predsjednik

sarajevo
Foto: VL
10.09.2015.
u 07:29

Pripadnik Granične policije odbio postupiti po zahtijevu Čovićeva osiguranja

U subotu 5. rujna na Sarajevskom aerodromu dogodio se incident između pripadnika Granične policije i osiguranja predsjedatelja Predsjedništva BiH Dragana Čovića, prenosi Hrvatski medijski servis.

Pripadnici Čovićevog osiguranja tražili su, naime, od pripadnika Granične policije da predsjedatelju Predsjedništva BiH, koji se vraćao iz trodnevnog službenog posjeta NR Kini osiguraju VIP tretman na Sarajevskom aerodrom.

Vip tretman podrazumjeva da se predsjedatelju kolektivnog šefa države osigura poseban izlaz nakon slijetanja zrakoplova u sarajevsku zračnu luku, što je uobičajna praksa postupanja prema visokim državnim dužnosnicima.

Pripadnik Granične policije (ime poznato redakciji HMS-) nije, međutim, postupio u skladu s tim zahtijevom, uz opasku „ kako Čović za njega nije nikakav predsjednik“, kazao je izvor HMS-a, koji je svijedočio tom neugodnom događaju.

Hrvatski Meedijski Servis zatražio je u utorak informaciju o ovom incidentu i iz Granične policije BiH. Iako nam je iz Službe za odnose s javnošću Granične policije BiH pismeno najavljeno kako ćemo informaciji dobiti jučer to se, ipak, nije dogodilo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?