Objavili video:

Islamisti prijete da će ubiti Hrvata otetog u Egiptu u roku od 48 sati

Oteti Hrvat u Egiptu
YouTube
05.08.2015.
u 17:58

T. S. (31) pojavljuje se u videu koji je objavila Islamska država, a u kojem moli egipatske vlasti da oslodobe zarobljene muslimanske žene inače će ga ubiti

Na internetu se pojavio video koji je objavila Islamska država, a u kojem je 31-godišnji Slavonac T. S. koji je nedavno otet u Egiptu. Islamisti, naime, prijete da će ubiti Hrvata ako u roku od 48 sati ne puste iz zatvora 'muslimanske žene'.

U videu oteti Hrvat čita s papirića kako su ga islamisti oteli 22. srpnja i od tada je u njihovom zarobljeništvu. Ako egipatske vlasti uskoro ne reagiraju, ubit će ga.

T. S. na sebi ima narančasto odijelo, isto kao i svi zarobljenici ISIL-a, a kraj njega stoji jedan od njihovih krvnika s nožem u ruci.

Inače, T. S. je u Egiptu radio kao zaposlenik francuske tvrtke Compagnie Générale de Géophysique (CGG). Otet je na putu iz Kaira prema bazi tvrtke na terenu. Dok se vozio u automobilu sa svojim vozačem (egipatskim državljaninom), zaustavili su ih otmičari.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije