RAT DOKUMENTARCIMA: Nakon filma sina Sefera Halilovića, odgovorili generali ABiH
Povratak na članak

Isplivali novi dokazi, Halilović odgovoran za zločine u Hercegovini

DIREKTIVA: Dokument koji je potpisao Halilović nije bio dostupan Haaškom sudu

Komentari 4

NO
novabila
15:46 19.06.2015.

Sramotna uloga Hrvatskih političara u BiH je što apsolutno ne poduzimaju ništa da bi zločinci iz armije bih bili uhapšeni,našim političarima su najbitnije fotelje i osobni interesi ,dok Boščački poltičari i njihova tužilaštva hapse po Hercegovini i Srednjoj Bosni ljude bez ikakvih dokaza nego se montiraju procesi,mislim da HNS pod hitno treba osnovat prani tim i nači način njihova financiranja kako bi taj tim branio pripadnike HVO-a koji su prepuštani sami sebi i naravno pokretao postupke protiv zločinaca iz armije bih,budeli se dalje čekalo Bošnjaci če cijeli HVO proglasit zločinačkom organizacijom što je žalosno odbraniš im državu a onda te oni smjeste u zatvor.

VL
DU
Deleted user
20:31 18.06.2015.

opće je poznata stvar da su u seferom predmetu svjedoci optužbe postali svjedoci obrane i to prije svega osudjene ubice koje su se nagodile u sarajevu za minimalne kazne. sto bi rekli udruzeni zlocinacki pothvat. hag zavrsio pricu ujo vuk magarca...

VL
KR
kršnik
09:35 20.06.2015.

Kad će se i Bošnjacima spremati optužnice?

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.