VELIKA PODRŠKA

Ispovijest 72-godišnjakinje: 'Moj suprug postao je - žena. Evo zašto nisam otišla!'

15.11.2019.
u 13:45

Zajedno su od 18. godine, a slučajno je saznala kako njezin suprug želi biti žena. Iako ju je ta vijest šokirala, nije prekinula vezu

Barbara Hamlin (72) i njezin muž John (71) živjeli su u sretnom braku u Velikoj Britaniji, a onda je slučajno u njegovom ormaru otkrila torbu sa ženskim stvarima. Pomislila je kako je John vara, ali istina je bila nešto drugačije. Naime, John je odlučio promijeniti spol i postao je Jane, a Barbara je cijelo vrijeme bila uz njega i podržala ga.

 

 

U ormaru je prije više od 20 godina pronašla ženske stvari kao što su suknje, donje rublje i crne štikle. Mislila je kako je muž vara. Odjeću je vratila na dno ormara, a dan nakon krenuli su na put u Kanadu. Kada su ležali u krevetu jednostavno ga je otvoreno pitala što je s tom torbom punom ženskih stvari, a on je rekao kako je to za njega. 

"Toliko me užasavala ideja da me vara da mi je laknulo kada je rekao da se ne radi o tome. Kada bolje razmislim, bilo je nekoliko znakova da John želi biti žena. Uvijek je imao lijepo uređene nokte i veselio se kupovini odjeće sa mnom. Priznao mi je da se osjeća opušteno dok nosi žensku odjeću. Pokušala sam shvatiti kroz što prolazi", rekla je Barbara za Daily mail. 

 

S obzirom na to da je njihova ljubav toliko velika prihvatila je preferencije svojeg muža.

  "Na neki način mi je sve ovo bilo uzbudljivo. Zajedno smo kupovali žensku odjeću. Kada smo se vratili iz Kanade, shvatila sam ozbiljnost situacije. Rekla sam svojim prijateljicama što se događa i da ću ostati uz svojeg supruga, a one su me podržale. John je čak i lijepo izgledao kao žena", priznala je Barbara. 

John je odabrao ime Jane, a 2011. godine je počela s hormonalnom terapijom. Barbari je bilo teško jer je znala da je izgubila muža, ali je na kraju prihvatila ovu činjenicu jer ga voli, bez obzira na sve.

  "Više me ne brinu pogledi drugih na ulici, a Jane je jako sretna novim izgledom. Jane se klasificira kao lezbijska trans žena. I dalje smo intimni, ljubimo se i mazimo. Naša priča pokazuje da s vremenom i hrabrošću brak može preživjeti baš sve", rekla je Barbara. 

Jane je također podijelila svoju priču 

"Svi su mi rekli kako sam hrabra, ali zapravo je Barbara ta koja je hrabra. Počela sam se odijevati kao curica kada sam imala samo 12 godina. Kada je Barbara pronašla torbu sa ženskom odjećom, osjetila sam olakšanje", rekla je Jane. 

"Čak me naučila i kako se šminkati. S vremenom sam se odlučila i potpuno transformirati. Bilo je teško živjeti između dva identiteta. Imala sam i dvije vrste odjeće. Muška za vanjski svijet i ženska odjeća za praznike i posebne događaje", dodala je Jane. 

Barbara i ona zajedno su otkada su imali 18 godina, a čak joj je bivša žena priznala kako se ne bi mogla nositi s takvom situacijom.

Najbolje su novosti primili unuci, a kćer joj je priznala kako je odavno imala osjećaj kao da nešto traži. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije