posjeta

Ivanić primio u nastupnu posjetu veleposlanicu Bukinac

10.10.2017.
u 17:45

Član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić primio u nastupnu posjetu veleposlanicu Republike Slovenije u Bosni i Hercegovini Zoricu Bukinac.

Član Predsjedništva BiH je poželio dobrodošlicu i uspjeh u radu novoimenovanoj veleposlanici, te je izrazio punu podršku institucija za njen rad na unapređenju bilateralnih odnosa.

Na sastanku je razgovarano o bilateralnim odnosima dvije zemlјe, trenutnoj političkoj situaciji u BiH, te o europskom putu BiH.

Tijekom sastanka izražena je zabrinutost za aktualnu političku situaciju u BiH, te je naglašena potreba za postizanjem dogovora oko Izbornog zakona, jer bi u suprotnom moglo doći do potpune blokade FBiH ili čak cijele BiH nakon izbora 2018. godine.

Veleposlanica Bukinac je naglasila da BiH ima punu podršku Republike Slovenije na europskom putu, te je u tom kontekstu ponudila pomoć i u obliku ekspertize i iskustva institucija Republike Slovenije, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?