Predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a, te predsjedavajući Doma naroda PS BiH Dragan Čović predvodio izaslanstvo

Izaslanstvo HDZ-a BiH jučer u Posavini: Slijedi sveobuhvatna pomoć općini Odžak

posjet
21.05.2014.
u 15:05

Nakon obilaska ugroženih područja održan je radni sastanak s Općinskim odborom HDZ-a BiH Odžak

U posjetu stradaloj Županiji Posavskoj s predsjednicima Vlada Hercegovačko-neretvanske županije – Denisom Lasićem, Zapadnohercegovačke županije – Zdenkom Ćosićem, Hercegbosanske županije – Brankom Ivkovićem, predsjednikom Županijskog odbora HDZ BiH Hercegovačko-neretvanske županije Rafaelom Gagrom, te glavnim tajnikom HDZ BiH Vladom Džojićem, bio je predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović. Tijekom svog posjeta izaslanstvo je na čelu s Čovićem posjetilo ugrožena područja. 
Na radnom sastanku u OO HDZ BiH Odžak predsjednica OO HDZ BiH Odžak Nada Ćulap upoznala je predsjednika Čovića i njegove suradnike o stanju u općini. Kako se u samom OO HDZ BiH Odžak nalaze članovi iz stradalih područja općine, predsjednik Čović je zamolio te članove da kažu što je po njihovom mišljenju trenutno najpotrebnije za njihove sumještane kako bi im se pomoglo u što bržem oporavku.

Poslije održanog sastanka predsjednik Čović je zajedno s domaćinima obišao teško stradala poplavljena mjesta općine Odžak, gdje se i osobno uvjerio u kakvom se teškom stanju ona nalaze.

Nakon obilaska stradalih mjesta predsjednik Čović je još jedanput potvrdio da će se stradalim mjestima Županije Posavske pomoći da se mještani što brže vrate u normalan život koji su imali i prije ove strašne nesreće koja ih je zadesila, tj. da će im se pomoći svim potrebitim sredstvima za obnovu njihovih domova. Pomoć koja se sprema za ovu općinu neće biti jednokratnog karaktera, nego tek nakon povratka slijedi sveobuhvatna pomoć obećali su predsjednici županijskih vlada koji su bili u posjeti – priopćeno je iz HDZ-a BiH.a

Komentara 2

CO
cope
18:22 21.05.2014.

Dobo jutro Kolumbo,

BR
brodarevac
08:35 22.05.2014.

Nadam se da mu narod Posavine nikad neće zaboraviti ovu "dobrotu", na muci se poznaju junaci a on u košulji i sunčanim naočarima dođe da se provoza i vidi kako je narod čiji je on legitimni predstavnik. Kad ćete se osvjestiti i vidjeti da on samo svoj interes gleda.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?