Neobična metoda

Izazvala burnu raspravu na društvenim mrežama: Kako se pravilno stavljaju kvačice na sušilo za rublje?

20.08.2020.
u 14:51

Nakon pranja, ako ne koristite sušilicu, rublje se stavlja na sušilo i sve se dobro osigura kvačicama. A kvačice idu na vrh sušila, zar ne? Jedna majka podijelila je drugačiji način stavljanja kvačia i izazvala burnu raspravu na društvenim mrežama, a sve zbog položaja kvačica, prenosi metro.co.uk.

Majka iz Australije na svom Facebook profilu podijelila je fotografiju rublja na stalku za sušenje rublja. Isprva se sve čini u redu, ali onda shvatite da se kvačice nalaze ispod, a ne iznad sušila. Njezina fotografija pokrenula je burnu raspravu, a mnogi su tvrdili da je to pogrešno mjesto za stavljanje kvačica.

 

Uz svoju objavu napisala je: - Mislim da je ovo ispravan način korištenja kvačica, a ne stavljanje na vrh odjeće. Radim to 'pogrešno' cijeli svoj život. Što vi mislite?

Mnogi se nisu složili s njezinim mišljenjem: - Mislim da nisi normalna - komentirao je jedan korisnik, dok je drugi tvrdio da bi ih se preteško skidalo dok ste u žurbi i pokušavate skinuti rublje prije velikog pljuska.

- Mrzim otiske kvačica na odjeći inače, ali još bih ih više mrzila da mi se nalaze na sredini odjeće - glasio je jedan komentar.

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?