Hrvati pokreću tužbu
Povratak na članak

Izbor za Federalni Dom naroda je diskriminirajući

Pokušaj stvaranja nove platforme kroz izborni inžerenjing u Domu naroda

Komentari 2

Avatar white socks
white socks
20:24 22.09.2014.

Ma kako su se samo ti pametni Hrvati sjetili u roku odmah, nakon samo četiri (4) godine, (ili osam?, ili dvanaest?, točnije trinaest ili više) podnijeti ustavnu tužbu!?!? I to baš pred izbore!? Čestitam!

VL
Avatar smjesak2222
smjesak2222
11:39 22.09.2014.

O ovome debelo treba da se zamisli HDZBIH I HNS jer u posljednje vrijeme vode takvu politiku da će se svesti samo na hercegovinu a onda to nikome nece biti dovoljno. zbog čega se ne vodi takva stranačka politika da se svi hrvati u bih ravnopravno tretiraju? Je li netko misli da je dovoljno da se namire pojedinci da bi sve bilo ok? najbolji primjer je kompezacijske liste koje su pravili proteklih izbornih razdoblja u HDZBIH. u pravilu se kompezacijskim mandatima i ministarskim pozicijama namiruju ljudi iz Hercegovine (računajući i livno) a ostali iznad ivana ili desne obale bosne do save sta im bog da. dosta je ljudima po bosni raznoraznih hercegovačkih i drugih brkatih likova, poput matuška , Hercega, političara tipa Petra Milića, Musa i Hrstića, Pinjuha i ostalih koji se redovno namiruju . ovo postaje vrlo ozbiljan hrvatski problem. Molio bi da se ovaj post ne briše....

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.