SARAJEVO

Izetbegović: Narednog tjedna Predsjedništvo SDA će donijeti odluke

30.11.2020.
u 18:37

Predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović izjavio je danas nakon sastanka kolegija stranke da je raspravljano o rezultatima izbora i kriterijima za njihovo analiziranje.

"Namjeravamo do narednog sastanka kolegija uspostaviti "dijagnozu" stanja, a potom ćemo održati sjenicu Predsjedništva SDA krajem narednog tjedna i donijeti odluke", rekao je Izetbegović.

Dodao je da će analizirati u kojim sredinama su radili dobro a kojim loše i koji su razlozi za to, kako bi popravljali strukturu stranke.

Izetbegović je naveo da nije temeljito razgovarano o Denisu Zvizdiću, jer on nije nazočio sastanku zbog obiteljskih razloga.

"On će biti nazočan narednog tjedna pa ćemo razgovarati o tome. Mislim da je vrijeme da stanu te teške riječi koje smo čuli od njega jer se poznajemo jako dugo i ne trebamo slabiti strukturu stranke", kazao je Izetbegović.

Poručio je da je on uvijek zagovornik pomirenja s onima s kojima se razišao i da je protiv toga da ugledni i sposobni kadrovi napuštaju SDA.

Govoreći o razlozima za loše rezultate na izborima Izetbegović je naglasio da su neki od njih u strukturi same SDA i loklanih rukovodstava, a da su neki objektivni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?