sarajevo

Izetbegović primio akreditivna pisma veleposlanice Indonezije

pisma
29.03.2016.
u 15:46

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović primio je akreditivna pisma novoimenovane veleposlanice Republike Indonezije u BiH Amelije Achmad Yani.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH izrazio je dobrodošlicu veleposlanici, koja je prenijela Predsjedništvu BiH pozdrave naroda i predsjednika Republike Indonezije Jokoa Widodoa.

Zajednički je ocijenjeno da BiH i Indonezija njeguju dobre odnose, te je izražena podrška daljem unapređenju bilateralnih odnosa, posebno ekonomske suradnje.

Predsjedatelj Izetbegović je istakao kako je BiH interesantna na planu investicija, zbog svojih prirodnih bogatstava i geografskog položaja, te je razgovarano o mogućnostima ulaganja u putnu infrastrukuturu, energetiku, poljoprivredu, drvnu i namjensku industriju. Također je razgovarano o mogućnostima jačanja suradnje u oblastima obrazovanja, nauke, kulture i turizma.

Predsjedatelji Predsjedništva BiH pozvao je indonezijske poslovne ljude i predstavnike da sudjeluju na Sarajevo Business Forumu 4. i 5. svibnja, koji se održava pod pokroviteljstvom Predsjedništva BiH.

Izetbegović je izrazio zahvalnost za sveukupnu podršku i pomoć Indonezije BiH i poželio novoimenovanoj veleposlanici Indonezije u BiH uspješnu diplomacijsku misiju, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?