Predsjedatelj Predsjedništva BiH

Izetbegović primio u oproštajnu posjetu veleposlanika Pakistana

izetbegović
29.08.2016.
u 17:12

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović primio je u oproštajnu posjetu veleposlanika Pakistana Muhammada Yousafa.

Sugovornici su u srdačnom i prijateljskom razgovoru ukazali na važnost veoma dobrih bilateralnih odnosa Bosne i Hercegovine i Pakistana, posebno imajući u vidu značajnu međutrgovinsku razmjenu koja je gotovo udvostručena.

Veleposlanik Yousaf je istakao da iz BiH odlazi bogatiji u svakom pogledu, te da njegovi napori na promociji izuzetnih vrijednosti BiH i njenih građana neće izostati ni u budućnosti. Posebno je naglasio značaj skorije posjete premijera Pakistana Nawaza Sharifa Bosni i Hercegovini.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović je i ovom prilikom zahvalio za kontinuiranu podršku Pakistana Bosni i Hercegovini, ukazujući pri tome na aktivnu i korisnu ulogu veleposlanika Yousafa tijekom njegovog diplomatskog mandata, poželjevši mu uspjeh u daljem radu, priopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije