zimska sezona neće propasti

Izletnici 'okupirali' Blidinje, na snijegu uživao i Thompson

01.02.2021.
u 08:45

Posjetitelji ovog izletišta dolaze iz cijele BiH: Mostara, Čapljine, Prozora-Rame, Kiseljaka, Tomislavgrada, Širokog Brijega...

Zahvaljujući domaćim izletnicima zimska sezona na bh. skijalištima neće propasti. To se moglo vidjeti ovoga vikenda prilikom posjete Blidinju.

Stotine automobila na parkingu te kolone vozila prema izletištu dali su naslutiti veliku gužvu, piše rama-prozor.info.

Samu stazu okupirali su skijaši i borderi, restorani su bili puni, dok su najmlađi uživali u snježnim radostima poput sankanja i grudvanja.

Posjetitelji ovog izletišta s kojima su pričali dolaze iz cijele BiH: Mostara, Čapljine, Prozora-Rame, Kiseljaka, Tomislavgrada, Širokog Brijega... Među njima ima i onih iz Hrvatske, a vikend je na Blidinju odlučio provesti i popularni pjevač Marko Perković Thompson.

Foto: rama-prozor.info

Možda nam ova pandemija ipak otvori oči kako na našim izletištima možemo uživati isto koliko i na onim svjetskog glasa, a čime bismo dobrim dijelom spasili i bh. ekonomiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije