Vlada ZHŽ-a

Izmijenjen naputak za ostvarivanje poticaja u poljoprivredi

poljoprivreda
29.10.2016.
u 08:00

Vlada Zapadnohercegovačke županije je na svojoj ovotjednoj sjednici održanoj u Širokom Brijegu donijela odluku o utrošku sredstava “Tekući prijenosi za programe kulture” utvrđenih proračunom Zapadnohercegovačke županije za 2016. godinu, odluku o utrošku sredstava “Tekući prijenosi za šport” utvrđenih proračunom Zapadnohercegovačke županije za 2016. godinu. Također, Vlada je na ovoj sjednici donijela odluku o davanju suglasnosti na naputak o izmjenama i dopunama naputka za ostvarivanje prava na novčane potpore u poljoprivredi. Uz navedene, doneseno je i više odluka o zakupu zemljišta.

“Vlada je usvojila odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj: 1382/1 k. o. Dobrkovići, Široki Brijeg, odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj: 922/1 k. o. Glavica, Posušje, odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj: 765/1 k. o. Dobrkovići, Široki Brijeg, odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj: 93/1 k. o. Radišići Gornji, Ljubuški”, navodi se u priopćenju Vlade Zapadnohercegovačke županije.

Na istoj sjednici ministri u Vladi ZH županije usvojili su odluku o raspodjeli sredstava utvrđenih proračunom Zapadnohercegovačke županije za 2016. godinu za “Tekuće prijenose za političke stranke” za razdoblje srpanj - rujan 2016. godine, kao i odluku o uništenju trajno oduzete imovine.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?